Βλέπετε μια παλιά εκδήλωση. Η πώληση εισιτηρίων έχει κλείσει.
Online εγγραφές sponsored by

HOLISTIC LEADERSHIP

Agents & Customers: a people-oriented emphasis on development

ΜΕΓΑΡΟΥ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ, αίθουσα «Δημήτρης Μητρόπουλος»

Παρασκευή, 31η Μαΐου 2019

Πληροφορίες εγγραφής
Καταληκτική ημερομηνία εγγραφών 26 Μαΐου 2019
 
Χρησιμοποιείστε την παρακάτω φόρμα για να δηλώσετε την συμμετοχή ενός ή περισσότερων ατόμων.
Επιλέξτε το πλήθος δίπλα σε κάθε τύπο εγγραφής και πατήστε Συνέχεια.
Στην επόμενη σελίδα θα σας ζητηθούν τα στοιχεία (Ονοματεπώνυμο, email και προαιρετικά τηλέφωνο και εταιρεία) για κάθε εγγραφή.

ΑΥΤΗ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ.
ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΕΣ

Περιγραφή εκδήλωσης

Ο ΠΣΣΑΣ σε συνεργασία με την GAMA Hellas διοργανώνει εκπαιδευτικό συνέδριο στην αίθουσα «Δημήτρης Μητρόπουλος» του ΜΕΓΑΡΟΥ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ, με τίτλο "HOLISTIC LEADERSHIP - Agents & Customers: a people-oriented emphasis on development" και με επίκεντρο τις νέες τάσεις και προκλήσεις στην Ασφαλιστική αγορά.

Mε κεντρικό θέμα “HOLISTIC LEADERSHIP – ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ” και σημαντικό αριθμό έγκριτων εισηγητών από την Διεθνή και Ελληνική ασφαλιστική αγορά, ο ΠΣΣΑΣ σε συνεργασία με την GAMA Hellas διοργανώνει το ετήσιο εκπαιδευτικό συνέδριο – θεσμό που απευθύνεται σε όλες τις βαθμίδες των Συντονιστών Ασφαλιστικών Συμβούλων, αλλά και στο στελεχιακό δυναμικό των πωλήσεων των ασφαλιστικών εταιριών.
Το ετήσιο συνέδριο θα διεξαχθεί την Παρασκευή 31/5/2019, στην αίθουσα «Δημήτρης Μητρόπουλος» του ΜΕΓΑΡΟΥ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ.

Μεταξύ των βασικών ομιλητών του συνεδρίου, οι οποίοι και θα αναπτύξουν θεματολογία επικεντρωμένη στις νέες τάσεις και προκλήσεις στις οποίες καλείται να ανταποκριθεί η ασφαλιστική αγορά είναι:

  • η κα Bonnie Godsman, Chief Executive Officer, GAMA International
  • ο κ. J. Christopher Noonan, ChFC, CLU, Executive Vice President AXA Advisors
  • ο κ. Troy Korsgaden, President & Consultant, Korsgaden International

Το συνέδριο υποστηρίζεται από το GAMA International’s LAMP και, όπως κάθε χρόνο, αποτελεί το κορυφαίο γεγονός σε ό,τι αφορά στο management, στην ηγεσία και στην αποτελεσματική διαχείριση και παρακίνηση του ανθρώπινου δυναμικού των δικτύων πωλήσεων.

Πρόκειται για το 7ο κατά σειρά συνέδριο το οποίο πραγματοποιείται με keynote speakers από την GAMA International και το 5ο από την ίδρυση της GAMA Hellas, πάντα με την πολύτιμη υποστήριξη Ασφαλιστικών Εταιριών - Χορηγών. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής, αλλά και τη διαδικασία εγγραφής ή χορηγικής συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την υπεύθυνη γραμματειακής υποστήριξης του συνεδρίου του ΠΣΣΑΣ κα Ρούλα Τσεκουρλούκη στα τηλέφωνα 210 9242707 & 210 9221573.